MINI 3-deurs | Breeman MINI voorraad

De MINI 3-deurs is legendarisch. Deze iconische auto is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door technische verbeteringen en optische verfijningen is hij beter dan ooit. De MINI 3-deurs rijdt vlot, pittig en zuinig en laat je het ultieme go-kart gevoel ervaren. Zodra je instapt ben je verkocht!

De MINI 3-deurs is nu verkrijgbaar bij Breeman MINI. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI 3-deurs. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 23.990,- 
Private Lease vanaf € 315,- per maand
Ontdek alles over MINI 3-deurs Private Lease

De highlights.

MINI 3-deurs motoriseringen.

De MINI 3-deurs is er in vier verschillende uitvoeringen. De MINI One First, de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. De MINI Cooper 3-deurs is hierbij veruit het populairst. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijs op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper 3-deurs over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S 3-deurs.

MINI John Cooper Works 3-deurs.

De MINI John Cooper Works 3-deurs is de sportiefste in zijn soort. De brede en sportieve voorbumper in combinatie met de opvallende John Cooper Works badges maken de hatchback een echt lid van de John Cooper works-familie. De 2.0-liter 4-cilinder TwinPower Turbomotor zorgt voor 231 pk onder de motorkap. Stap in en voel je een ware coureur!

MINI 3-deurs kopen of leasen?

Ben jij enthousiast en heb je interesse in de MINI 3-deurs? Er zijn verschillende manieren om er eentje te kunnen rijden. Natuurlijk kun je een MINI 3-deurs kopen. Breeman MINI heeft een ruime voorraad nieuwe MINI 3-deurs modellen en MINI 3-deurs occasions. Ook is het mogelijk een gloednieuwe MINI 3-deurs te rijden via MINI Private Lease. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Breeman MINI in Rotterdam! 

Een greep uit ons nieuwe MINI 3-deurs aanbod


Een greep uit ons MINI 3-deurs occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI 3-deurs voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een MINI 3-deurs of wilt u meer weten over MINI Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanmini.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 242 4000

Contact