MINI 3-deurs | Breeman MINI voorraad

'MINI 3-deurs | Breeman MINI voorraad'

De MINI 3-deurs is legendarisch. Deze iconische auto is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door technische verbeteringen en optische verfijningen is hij beter dan ooit. De MINI 3-deurs rijdt vlot, pittig en zuinig en laat je het ultieme go-kart gevoel ervaren.  
 

Drie hoogtepunten van de MINI 3-deurs:

  • Bepaal jouw stemming op de weg

Zin in een ontspannen rit? Kies dan voor de extra zuinige Green modus en rijdt efficiënter. Liever iets meer pit? Dan is er de Sport modus voor goede acceleratie. Zelfs de uitlaat laat van zich horen met een diepe grom. Ook is er nog de MID stand. Dit zit er precies tussenin. Eigenlijk het beste van twee werelden.
 

  • 211 liter bagageruimte

Een MINI 3-deurs heeft 211 liter aan bagageruimte. Ideaal voor je al boodschappen of reiskoffers. Wanneer je de achterbanken naar beneden klapt ontstaat er zelfs 731 liter aan kofferinhoud. 
 

  • Afmetingen MINI 3-deurs

In een MINI 3-deurs is er plek voor 4 personen. Hij is 3850 mm lang en 1727 mm breed. Qua hoogte is hij 1414 mm en het gewicht van de MINI 3-deurs komt neer op 1200 kg. Door zijn afmetingen een echte allrounder.
 

Populaire uitvoering: MINI Cooper 3-deurs

De MINI 3-deurs is er in 4 verschillende uitvoeringen. De MINI One First, de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. De MINI Cooper 3-deurs is hierbij veruit het populairst. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijs op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper 3-deurs over voldoende power. Ook het exterieur blijft niet onopgemerkt en kun je geheel naar eigen wens stylen. Een MINI Cooper 3-deurs in de kleur Midnight Black, Emerald Grey of Electric Blue? Of wil je jouw MINI Cooper voorzien van striping? Bij de MINI Cooper is alles mogelijk! 
 

Een nieuwe MINI 3-deurs kopen?

Breeman MINI heeft de MINI 3-deurs die jij zoekt op voorraad! Een MINI 3-deurs automaat kopen of liever een handgeschakelde MINI?  Of wil je nog meer vermogen en kies je voor een MINI Cooper S 3-deurs? Breeman MINI kan aan al jouw wensen voldoen. Benieuwd naar de nieuwprijs van een MINI 3-deurs? Bekijk snel de voorraad nieuwe MINI 3-deurs modellen.

Op zoek naar een tweedehands MINI 3-deurs?

Liever een gebruikte MINI 3-deurs kopen? Ook dan kun je bij Breeman MINI terecht. Een tweedehands MINI 3-deurs uit onze voorraad is altijd voorzien van het MINI Next label met 2 jaar garantie. Jouw tweedehands MINI 3-deurs is dus als nieuw zo goed. Een greep uit ons tweedehands MINI 3-deurs aanbod.

Waarom een MINI 3-deurs kopen bij Breeman MINI?

Wil je zo snel mogelijk rijden in een nieuwe of tweedehands MINI 3-deurs? Wij helpen je graag verder. Breeman MINI is de grootste MINI dealer van Europa en daar zijn wij trots op. Je bent van harte welkom in ons MINI Experience Center in Rotterdam. Hier vind je onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte MINI 3-deurs modellen. Dus heb jij op onze website een MINI 3-deurs naar jouw wens gezien? Kom dan gerust langs. Wie weet rijd jij binnenkort weg in een MINI 3-deurs!

Een greep uit ons nieuwe MINI 3-deurs aanbod


Een greep uit ons MINI 3-deurs occasions aanbod


Contact