MINI 5-deurs | Breeman MINI voorraad

'MINI 5-deurs | Breeman MINI voorraad'

Het vertrouwde iconische MINI model. Aangevuld met 2 extra deuren, meer hoofdruimte en veel beenruimte. Geniet van extra zitcomfort, zowel voor- als achterin. Stap in en ontdek hoe ruim en ontspannen je in een MINI 5-deurs zit. Zelfs met 5 personen. En dit zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging. Het ultieme go-kart gevoel blijft.
 

Echt MINI, maar dan met 5 deuren

Ontdek wat de MINI 5-deurs zo bijzonder maakt:

  • MINI 5-deurs afmetingen

De MINI 5-deurs is maar liefst 16 centimeter langer dan de MINI 5-deurs. Deze extra centimeters komen voor een deel ten goede aan de kofferbak. Deze telt nu 278 liter om precies te zijn. Met de achterbank neergeklapt loopt de kofferruimte zelfs op tot 941 liter.
 

  • 4 verschillende uitvoeringen

De MINI 5-deurs is er in 4 verschillende uitvoeringen. Namelijk de MINI One First, de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S.
 

  • Gemaakt voor 5 personen

De MINI 5-deurs is de ideale keuze wanneer je die ene vriend of vriendin extra mee wilt nemen op de ultieme roadtrip. Met 2  extra deuren heb je meer mogelijkheden en plek voor 5 personen. Ga op avontuur. Groter, maar nog steeds MINI.
 

Populaire uitvoering: MINI Cooper 5-deurs

Van alle MINI 5-deurs modellen is de MINI Cooper 5-deurs het populairst. De MINI Cooper 5-deurs heeft een vermogen van 136 pk en ligt heerlijk op de weg. Je kunt deze MINI Cooper in de sportstand zetten, waardoor hij nog een tandje steviger aanvoelt. Het sturen gaat soepel en het go-kart gevoel komt direct naar boven. Na één bocht weet je het al. Je wilt nooit meer iets anders.
 

Nieuwe MINI 5-deurs kopen? 

Een auto die groot is in klein zijn. Dat is de MINI 5-deurs. Op onze website hebben we een ruim aanbod nieuwe MINI 5-deurs voorraadmodellen staan, waarmee je binnen een week kunt rijden. 
 

Op zoek naar een MINI 5-deurs tweedehands?

Liever een tweedehands MINI 5-deurs? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod tweedehands MINI 5-deurs modellen.  Al onze MINI 5-deurs zijn voorzien van het MINI Next label. Zo weet je zeker dat jouw MINI 5-deurs in zeer goede staat verkeert. Jouw tweedehands MINI 5-deurs kan nog jaren mee.
 

Waarom jouw MINI 5-deurs kopen bij Breeman MINI?

Ben jij enthousiast en wil je zo snel mogelijk rijden in een gloednieuwe MINI 5-deurs? Wij helpen je graag verder. Breeman MINI is de grootste MINI Dealer van Europa en daar zijn wij trots op. Je bent van harte welkom in ons MINI Experience Center in Rotterdam. Hier vind je onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte MINI 5-deurs modellen. Dus heb jij op onze website bijvoorbeeld een mooie MINI Cooper 5-deurs gezien? Onze collega’s helpen jou graag verder. Wie weet rijd jij binnenkort weg in jouw nieuwe MINI 5-deurs!

Een greep uit ons nieuwe MINI 5-deurs aanbod


Een greep uit ons MINI 5-deurs occasions aanbod


Contact