MINI 5-deurs | Breeman MINI voorraad

Het vertrouwde iconische MINI model, maar dan aangevuld met 2 extra deuren, meer hoofdruimte en veel beenruimte. Geniet van extra zitcomfort, zowel voor- als achterin. Stap in en ontdek hoe ruim en ontspannen je in een MINI 5-deurs zit. Zelfs met 5 personen. En dit zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging. Het ultieme go-kart gevoel blijft.

De MINI 5-deurs is nu verkrijgbaar bij Breeman MINI. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI 5-deurs. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 25.490,- 
Private Lease vanaf € 375,- per maand
Ontdek alles over MINI 5-deurs Private Lease

De highlights.

MINI 5-deurs motoriseringen.

De MINI 5-deurs is er in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de MINI One 5-deurs, MINI Cooper 5-deurs en MINI Cooper S 5-deurs. De MINI Cooper 5-deurs is hierbij veruit het populairst. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijs op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper 5-deurs over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S 5-deurs. Alle verschillende MINI 5-deurs motoriseringen hebben wij op voorraad. Neem snel een kijkje!

MINI 5-deurs kopen of leasen?

Ben jij enthousiast en heb je interesse in de MINI 5-deurs? Er zijn verschillende manieren om er eentje te kunnen rijden. Natuurlijk kun je een MINI 5-deurs kopen. Breeman MINI heeft een ruime voorraad nieuwe MINI 5-deurs modellen en MINI 5-deurs occasions. Ook is het mogelijk een gloednieuwe MINI 5-deurs te rijden via MINI Private Lease. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Breeman MINI in Rotterdam! 

Een greep uit ons nieuwe MINI 5-deurs aanbod


Een greep uit ons MINI 5-deurs occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI 5-deurs voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een MINI 5-deurs of wilt u meer weten over MINI Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanmini.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 242 4000

Contact