MINI Cabrio | Breeman MINI voorraad

Zodra de zon schijnt, gaat het dak eraf!. De elektrisch bedienbare kap kent drie standen: omhoog, omlaag en schuifdak. Binnen 18 seconden is de softtop geopend en geniet je van een gezonde dosis vitamine D. Er is ook een ‘MINI Yours’ softtop met een uniek ingeweven Union Jack heritage design.  Ook met de dak gesloten biedt de MINI Cabrio fantastische rijbeleving! De MINI Cabrio is de perfecte all-season Cabrio.  

De MINI Cabrio is nu verkrijgbaar bij Breeman MINI. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI Cabrio. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 29.990,- 
Private Lease vanaf € 399,- per maand
→  Ontdek alles over MINI Cabrio Private Lease

MINI Sidewalk Edition.

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is de ideale combinatie van stijl en charme. Met de prachtige Deep Laguna metallic lak en het antraciet stoffen cabriodak met verweven patroon trekt de MINI Cabrio Sidewalk Edition direct jouw aandacht. Het “Sidewalk” logo in de Side Scuttles maakt het geheel af. Kortom, een zeer exclusieve MINI Cabrio waar aan alle detail is gedacht!

De highlights.

MINI Cabrio motoriseringen.

De MINI Cabrio is er in vier verschillende uitvoeringen, namelijk de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. De MINI Cooper Cabrio is hierbij veruit het populairst. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijs op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper Cabrio over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S Cabrio.

MINI John Cooper Works Cabrio.

De MINI John Cooper Works Cabrio biedt de ultieme combinatie van open rijplezier en adrenaline. Op zijn opvallende voorkant prijkt het John Cooper Works logo in de rood omlijnde grille. De luchthappers aan de zijkant begeleiden koele lucht riching de motor en remmen. Op de karakteristieke motorkap is de kenmerkende MINI-striping terug te vinden. Onder de motorkap van de MINI John Cooper Works Cabrio zit dan weer een indrukwekkende 231 pk verscholen. Waar iedere MINI beschikt over dat unieke go-kart gevoel, voelt de Cabrio JCW als een volwaardige race-auto.

MINI Cabrio kopen of leasen?

Ben jij enthousiast en heb je interesse in de MINI Cabrio? Er zijn verschillende manieren om er eentje te kunnen rijden. Natuurlijk kun je een MINI Cabrio kopen. Breeman MINI heeft een ruime voorraad nieuwe MINI Cabrio modellen en MINI Cabrio occasions. Ook is het mogelijk een gloednieuwe MINI Cabrio te rijden via MINI Private Lease. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Breeman MINI in Rotterdam! 

Een greep uit ons nieuwe MINI Cabrio aanbod


Een greep uit ons MINI Cabrio occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI Cabrio voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een MINI Cabrio of wilt u meer weten over MINI Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanmini.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 242 4000

Contact