MINI Cabrio | Breeman MINI voorraad

'MINI Cabrio | Breeman MINI voorraad'

Zodra het zonnetje schijnt, gaat het dak eraf! Op naar zonnige avonturen in jouw MINI Cabrio. De zomer lacht je tegemoet. Binnen 18 seconden is de softtop geopend en geniet je van een gezonde dosis vitamine D. Open rijplezier gegarandeerd.
 

Ontdek wat de MINI Cabrio zo bijzonder maakt:

De MINI Cabrio is er in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S.

  • Een echte vierseizoensauto

Ook wanneer het weer iets minder is, zit je goed in de MINI Cabrio. Een échte vierseizoensauto. De elektrisch bedienbare softtop kent 3 standen, namelijk open, dicht en de schuifdakfunctie waarbij de stoffen kap deels naar achteren toe opvouwt om de eerste zonnestralen door te laten.

  • Eindeloze mogelijkheden

Je kunt de MINI Cabrio helemaal op jouw manier samenstellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een MINI Cooper Cabrio automaat? Of wil je graag de Union Jack dakvlag op jouw softtop? Alles is mogelijk!

  • Easy load-functie

De MINI Cabrio beschikt over een easy-load functie. Dit helpt je makkelijk in- en uitladen, ook als de kap gesloten is. Met de kap dicht heb je 215 liter aan bagagevolume. Is het dak open, dan past er 160 liter in de kofferbak. 
 

Nieuwe MINI Cabrio kopen?

Wij hebben een grote voorraad aan nieuwe MINI Cabrio’s. Staat er een MINI Cabrio tussen naar jouw wens? Dan kun je hier vrijwel direct mee wegrijden. Al de MINI Cabrio’s die op onze website staan, hebben wij op voorraad.
 

Liever een tweedehands MINI Cabrio? 

Op zoek naar een betaalbare MINI Cabrio met een lage kilometerstand? Dan is een tweedehands MINI Cabrio een goede optie. Bekijk ons aanbod MINI Cabrio occasions. Onze tweedehands MINI Cabrio’s zijn voorzien van het MINI Next label. Altijd een lage kilometerstand, goed gecontroleerd en een garantie van 24 maanden.
 

Waarom jouw MINI Cabrio kopen bij Breeman MINI?

Wil je zo snel mogelijk rijden in een MINI Cabrio? Wij helpen je graag verder. Breeman MINI is de grootste MINI Dealer van Europa en daar zijn wij trots op. Je bent van harte welkom in ons MINI Experience Center in Rotterdam. Hier vind je onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte MINI Cabrio modellen. Dus heb jij op onze website een mooie MINI Cooper Cabrio gezien? Onze collega’s helpen jou graag verder. Wie weet rijd jij binnenkort in een MINI Cabrio!

Een greep uit ons MINI Cabrio occasions aanbod


Contact