MINI Clubman | Breeman MINI voorraad

'MINI Clubman | Breeman MINI voorraad'

Niet 5, maar 6 deuren groot. Dat is de indrukwekkende MINI Clubman. Stijlvol en praktisch tegelijk. De perfecte MINI voor alledaags gebruik. Het iconische design dat je gewend bent, maar dan in XL formaat. De ideale allrounder voor het hele gezin. 
 

Highlights van de MINI Clubman

De MINI Clubman is er in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. Dat de MINI Clubman groot is, is je vast niet ontgaan. Maar wist je al dat de MINI Clubman net zo breed is als een BMW 5 serie? Ontdek wat de MINI Clubman nog meer zo bijzonder maakt:
 

  • Vakmanschap

De MINI Clubman combineert comfort met gebruiksgemak. Opvallend gesplitste achterdeuren met verchroomde openingsgrepen, de modernste technieken en een verfijnde softtouch interieurafwerking. De MINI Clubman is een uitstekend voorbeeld van vakmanschap.
 

  • Welkom in de cockpit

Stap je in een MINI Clubman dan heb je het gevoel alsof je in een cockpit zit. De MINI Connected console met 6,5 – of 8,8 inch scherm trekt direct je aandacht. Makkelijk te bedienen, zodat jij optimaal plezier beleeft aan jouw MINI Clubman.
 

  • Een echte familyman

In een MINI Clubman is een echte ‘familyman’. Deze ruime MINI biedt plek aan 5 personen. Standaard heeft de MINI Clubman een kofferinhoud van 360 liter. Is dit niet genoeg? Dan is de ruime achterbank neerklapbaar en ontstaat er een bagageruimte van 1250 liter. Het is aan jou hoe je deze ruimte wil benutten. Gezin, spullen of allebei.
 

Wil je een nieuwe MINI Clubman kopen?

Combineer jij graag comfort met stijl? Dan is de MINI Clubman dé MINI voor jou! Ontdek ons MINI Clubman nieuw aanbod. Hier vind je ook meer over de prijs van onze MINI Clubman voorraadmodellen.
 

Op zoek naar een MINI Clubman occasion?

Liever een tweedehands MINI Clubman? Ook dat is mogelijk bij Breeman MINI. Al onze tweedehands MINI Clubman modellen zijn voorzien van het MINI Next label. Altijd een lage kilometerstand, goed gecontroleerd en een garantie van 24 maanden. Eindeloos rijplezier gegarandeerd. Bekijk hier ons al onze MINI Clubman occasions.
 

Waarom jouw MINI Clubman kopen bij Breeman MINI?

Wil je zo snel mogelijk rijden in een nieuwe of tweedehands MINI Clubman? Wij helpen je graag verder. Breeman MINI is de grootste MINI Dealer van Europa en daar zijn wij trots op. Je bent van harte welkom in ons MINI Experience Center in Rotterdam. Hier vind je onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte MINI Clubman modellen. Dus heb jij tussen onze voorraad een MINI Clubman naar jouw wens gezien? Wij helpen je graag verder. Wie weet rijd jij binnenkort weg in jouw MINI Clubman!

Een greep uit ons nieuwe MINI Clubman aanbod


Een greep uit ons MINI Clubman occasions aanbod


Contact