MINI Countryman | Breeman MINI voorraad

De nieuwe MINI Countryman is groter, stoerder en klaar voor het avontuur. Zo is er een nieuwe frontgrille in glimmend chrome of Piano Black, is hij standaard voorzien nieuwe LED achterlichten met het iconische Union Jack design én is er een gloednieuw digitaal instrumentendisplay aanwezig. Ook kun je kiezen een nieuwe kleur: Sage Green. Ontdek z’n ruimte. Ontdek z’n nieuwe features. Ontdek de SUV van MINI! 

De MINI Countryman is nu verkrijgbaar bij Breeman MINI. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI Countryman. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 35.290,- 
Private Lease vanaf € 485,- per maand
→   Ontdek alles over MINI Countryman Private Lease

De Highlights.

MINI Countryman Motoriseringen.

De MINI Countryman is er in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Cooper, Cooper S en Cooper SE ALL4. De MINI Cooper Countryman is hierbij veruit het populairst. Met een vermogen tot 150 pk (afhankelijk van de gekozen brandstof) pk beschikt de MINI Cooper Countryman over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S Countryman met een 178 pk sterke motor. Staat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan biedt de MINI Cooper SE Countryman ALL4 uitkomst. Dit is de plug-in hybride versie van de MINI Countryman. 

MINI Cooper SE Countryman ALL4.

De MINI Countryman is er ook in een plug-in hybride variant. De MINI Cooper SE Countryman ALL4. Deze is standaard uitgerust met hybride-specifieke vierwielaandrijving. De 3-cilinder benzinemotor gecombineerd met de elektromotor zijn samen goed voor een vermogen van 220 pk. Door de nieuwste eDrive technologie heeft de MINI Cooper SE Countryman ALL4 een volledig elektrische actieradius tot 61 kilometer.

MINI Countryman kopen of leasen?

Ben jij enthousiast en heb je interesse in de MINI Countryman? Er zijn verschillende manieren om er eentje te kunnen rijden. Natuurlijk kun je een MINI Countryman kopen. Breeman MINI heeft een ruime voorraad nieuwe MINI Countryman modellen en MINI Countryman occasions. Ook is het mogelijk een gloednieuwe MINI Countryman te rijden via MINI Private Lease. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Breeman MINI in Rotterdam!

Een greep uit ons nieuwe MINI Countryman aanbod


Een greep uit ons MINI Countryman occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI Countryman voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een MINI Countryman of wilt u meer weten over MINI Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanmini.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 242 4000

Contact