MINI Countryman | Breeman MINI voorraad

'MINI Countryman | Breeman MINI voorraad'

De MINI Countryman staat niet graag stil. Het liefst gaat hij elke dag met je op pad. Op weg naar nieuwe avonturen. Zowel in de stad als op het platteland. Hij heeft een stoer uiterlijk en praktische eigenschappen. Eén ding is zeker: De MINI Countryman overtreft al je verwachtingen.    
 

Specificaties die de MINI Countryman zo bijzonder maken:

  • ALL4

De MINI Countryman kan voorzien worden van ALL4-vierwielaandrijving. Hierbij verdeelt hij het vermogen over de voor- en achteras. Dit zorgt voor maximale grip. De MINI Countryman is de SUV van MINI.
 

  • Laadruimte

450 Liter. Zoveel kofferruimte heeft de MINI Countryman. Als je de achterbank neerklapt wordt de laadruimte nog eens vergroot naar 1390 liter. Je hoeft dus nooit meer te kiezen. Neem gewoon alles mee.
 

  • MINI Picnic Bench

Soms is het tijd voor een tussenstop. Op zo’n moment tover je binnen no-time de MINI Picnic Bench tevoorschijn. Deze tweezitsbank heeft een zachte bumperflap die jouw kleding beschermt tegen vuil. Zo kun je na jouw time-out weer verder met het verkennen van de wereld.    
 

Nieuwe MINI Countryman kopen? 

Houd jij van roadtrips en zoek je daarbij een stijlvolle, sterke MINI? Ga dan op avontuur met de MINI Countryman. Nu op voorraad dus direct leverbaar. Je koopt een nieuwe MINI Countryman tegen een scherpe prijs. Ontdek onze MINI Countryman nieuw voorraad. Hier vind je ook meer over de prijs van een MINI Countryman.
 

Liever de MINI Countryman tweedehands kopen?

Ook hebben wij een ruim aanbod aan MINI Countryman occasions. Al onze tweedehands MINI Countryman modellen zijn voorzien van het MINI Next label. Jouw MINI Countryman tweedehands is dus net als nieuw en staat voor eindeloos rijplezier. Geïnteresseerd in een MINI Countryman tweedehands met MINI Next label? Bekijk snel ons ruime aanbod tweedehands MINI Countryman.
 

Waarom jouw MINI Countryman kopen bij Breeman MINI? 

Ben jij enthousiast en wil je zo snel mogelijk rijden in een nieuwe of tweedehands MINI Countryman? Wij helpen je graag verder. Breeman MINI is de grootste MINI Dealer van Europa en daar zijn wij trots op. Je bent van harte welkom in ons MINI Experience Center in Rotterdam. Hier vind je onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte MINI Countryman modellen. Dus heb jij tussen onze voorraad MINI Countryman naar jouw wens gezien? Wij helpen je graag verder. Wie weet rijd jij binnenkort weg in jouw nieuwe MINI Countryman!

Een greep uit ons nieuwe MINI Countryman aanbod


Een greep uit ons MINI Countryman occasions aanbod


Contact