MINI Electric | Breeman MINI voorraad

Ben jij klaar voor een flinke dosis elektrisch rijplezier? Dan is de MINI Electric echt iets voor jou! 100% elektrisch en met het typische go-kart gevoel van een MINI. De MINI Electric word voor het eerst geleverd met digitale cockpit en voor een persoonlijke touch mag je kiezen uit verschillende voor geconfigureerde ‘trims’, met extra interieurkleuren en zelfs velgen. In de MINI Electric ervaar je hoe leuk elektrisch rijden is!

De nieuwe MINI Electric is nu leverbaar bij Breeman MINI in diverse uitvoeringen en met verschillende opties. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI Electric Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag verder!

Prijs.
Leverbaar vanaf € 35.100,- 
Private Lease vanaf € 505,- per maand
→   Ontdek alles over MINI Electric Private Lease

Ontdek de highlights.

Subsidie MINI Electric.

Elektrisch rijden wordt gestimuleerd door de overheid. Zo hoef je geen BPM te betalen, ben je vrijgesteld van wegenbelasting en bedraagt de bijtelling voor zakelijke rijders slechts 8%. Nu doet de overheid daar nog een schepje bovenop met de 'Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren' (SEPP) voor auto's onder de € 45.000,-. Schaf jij een MINI Electric aan? Dan krijg je € 4.000,- van het aankoopbedrag terug van de Rijksoverheid. Wanneer je kiest voor een MINI Electric occasion, ontvang je € 2.000,- subsidie

Let op: Momenteel is het jaarbudget van 2020 voor nieuwe elektrische voertuigen al op, maar subsidie aanvragen kan nog steeds. Je ontvangt jouw subsidie dan in 2021. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.

MINI Electric kopen of leasen?

Ben jij enthousiast en heb je interesse in de MINI Electric? Er zijn verschillende manieren om er eentje te kunnen rijden. Natuurlijk kun je een MINI Electric kopen. Breeman MINI heeft een ruime voorraad nieuwe MINI Electric modellen en MINI Electric occasions. Ook is het mogelijk een gloednieuwe MINI Electric te rijden via MINI Private Lease. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Breeman MINI in Rotterdam! 

 

Een greep uit ons nieuwe MINI Electric aanbod


Een greep uit ons MINI Electric occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI Electric voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een MINI Electric of wilt u meer weten over MINI Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanmini.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 242 4000

Contact